Tervetuloa Ayshan mielenliikahdukset -sivustolleni!

Näiltä sivuilta löydätte helposti sosiaalisen median kanavani ja pääsette tutustumaan sekä minuun että mielenliikahduksiini! Sivut rakentuvat sen mukaan, miten toimintani kirjoittajana edistyvät ja kehittyvät, koska itse elämä ja haaveilevani kirjailijanura ovat jatkuvasti kasvavaa, muuttuvaa prosessia ja tätä kautta pääsette osallistumaan siihen.
 
Uutiset ja blogi -osuudessa kerron missä maailmani ja mieleni maakavat milloinkin, mitä on tulossa ja mahdollisesti myös pientä kertomustakin on luvassa. Henkilökuvassa kerron itsestäni, taustoistani ja tarkoituksistani syvemmin. Julkaisuissa on, kuten sivun otsikointi paljastaa, kaikki näiden sivujen ulkopuoliset julkaisut; mikäli tarinat on julkaistu toisella nettisivustolla, sieltä löytyy linkit suoraan niihin ja tulevaisuudessa toivon mukaan pääsen listaamaan kustannettuja teoksia.
 
Blogin aiheet voivat vaihdella laidasta laitaan - ne voivat olla tarinoita, pohdintaa peleistä, viittauksia näkemiini ja kuulemiini asioihin tai tiedotteita. Kaikki on mahdollista, ja aika varmasti luvassa on jotain varttuneemmalle väelle suunniteltua.

Toivottavasti viihdytte~☆

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kirja-arvio: Pyhän maailman lapset (Lucilla Lin)

Manga-arvio: Maaginen suklaapuoti (Rino Mizuho)

Kirja-arvio: Spice & Wolf, vol. 1 (Isuna Hasekura)